Massasjekurs – 3 dager

Sturle Holstad, Golden Pond Klinikk
Fredag 28. – Søndag 30. April 2023
Laksevågneset 12, 5160 Laksevåg

Etter mange år som behandler har jeg sett at mange sliter fra tid til annen med hverdagslige plager som hodepiner, ryggsmerter, stive skuldre og lignende. Det er derfor stort behov for et kurs hvor deltakere vil lære om grunnleggende teknikker, få introduksjon til noen mikrosystemer som øre og skalle, samt individuelt tilpassede behandlingsmåter. Kurset krever ingen forkunnskaper og passer for alle.
Med kunnskap om grunnleggende massasjeteknikker kan du bli i stand til å gjøre noe i slike situasjoner, for både deg selv og andre. Kurset fokuserer derfor på praktisk læring gjennom enkle teknikker som du vil ha både glede og nytte av i ditt eget liv.

Kursbeskrivelse
Lær å håndtere dagligdagse smerter, vondter og ubalanser som hodepiner, ryggplager, skuldre, energiunderskudd, (fordøyelse), PC skader. Du kommer til å bli introdusert for forskjellige behandlingsteknikker som klassisk, svensk, deep, tissue, og energimassasje med innblikk i klassisk TCM (Traditional Chinese Medicine), 5 elementer og mikrosystemer. Lære å differensiere og diagnostisere kroppens signaler, lett-tunge diagnose.

Informasjon
Kurset arrangeres i store og lyse rom med god utsikt. Gratis parkering i Laksevågneset 12,
Bergen se kart her.
Det er begrenset antall plasser med benk, men mulighet for thai-stil på yogamatte ved behov.

Påmelding innen 20.04.2023 til e-post: sturleholstad@nullprotonmail.com. Merk med Navn, Mobilnummer + Kurs 04/2023, og eventuelle matallergier.

Pris: Kr 3700,- pr. person, Kr 6900,- for par. Betaling til bankkonto 5201 16 47243 ved
påmelding.

Rabattert pris: ved early bird påmelding og betaling innen 12.04.2023 betales Kr 3300,- pr.
person, og Kr 6400,- pr. par.
Ved late bird påmelding, ta gjerne kontakt via e-post eller på mob. 957 63 447 angående
ledige plasser.