Sturle Holstad

Sturle Holstad

Sturle Holstad (f.1976) har utdanning i tradisjonell kinesisk medisin, TCM, massasjeterapi og akupunktur. Gjennom årene har et titalls ulike teknikker blitt integrert i en metode som tar sikte på å møte hver enkelt klient sine inviduelle behov.

Bergen Akupunktur – Golden Pond holder til i Bergen sentrum og har lokaler i Lodin Leppsgate i Bergen Sentrum.

Sturles behandlingsformer inkluderer bl.a – triggerpunktbehandling – øreakupunktur – yamotos skalleakupunktur – Dypvevsmassasje/sportsmassasje – isometrisk tøyning,strain/counterstrain – Bindevevsmassage – NLP(neurolingvistisk programmering)

Sturle har over 20 års erfaring som terapeut og har spesialisert seg på skadebehandling og postkirurgiske smerter. Utover sin erfaring som behandler har Sturle også fordypet seg i det følgende -Tai chi -Qi gong -Meditasjon -Kung fu -Reiki healing -Yoga -diett med mer.

De siste 14 årene har han jobbet mye med ekstremsportutøvere og er godt kjent med skadespekteret en slik livsstil kan føre til. Sturle har vært et fast innslag på Ekstremsportveko på Voss og tilbudt behandling for utøverne hvor han ble kalt for Medisinmannen.

 
Til info: Jeg, Sturle Holstad, samler ingen personopplysninger fra de besøkende på web siden, alt materiale som er relevant til behandling blir lagret til behandlingsforløpet er over og deretter brent. ingen tredje parts delinger av data forekommer hos Hos Golden Pond.

Bestill time