Priser

Et klassisk forløp for en ny skade ligger fra 1-3 behandlinger, mens ved kroniske lidelser varierer behandlingsforløpet alt etter alvorlighetsgrad, skadens varighet, samt diett og egeninnsats.

En vanlig akupunkturtime varer fra 25–45 minutt og vil ligge på mellom Kr 800 – 1500. Effekten merkes ofte umiddelbart, men den topper seg ca. 4 timer etter behandling.

PRISER MASSASJE OG AKUPUNKTUR BEHANDLING KOMBINERT (Sturlestil*)
25 min – Kr 800,-
45 min – Kr 1500,-
60 min – Kr 2000,-
90 min – Kr 3000,-

PRISER KOPPING
30 min – Kr 750,-

PRISER KOSMETISK AKUPUNKTUR
20-25 min – Kr 750,-

PRISER TCM – TRADITIONAL CHINESE MEDICINE MED PULSDIAGNOSE
25 min Kr 650,-
45 min Kr 950,-

Ved lengre behandlingsforløp kan man kjøpe klippekort og få rabatterte behandlinger.

*Dette er en metode jeg har opparbeidet meg gjennom 30 år. Her kombineres de teknikkene som er best egnet for deg, alt fra samtale, opptrening, lære smarte energetiske øvelser. Dypvevsmassasje triggerpunkt øreakupunktur eller hodebunnsmassasje for å nevne noe av tilbudet.

De forskjellige akupunktur teknikkene kombinert med forskjellige massasje teknikker har vist seg å være svært gunstig i forhold til helbredningsraten. Ved kroniske/etter kirurgiske smertesyndromer er det ofte en sammensatt konstellasjon av muskler, arrvev, og sirkulasjonsforrstyrrelse som hindrer fri flyt. Ved å addressere hele kroppen og de forskjellige systemene samtidig er det lettere å reprogramme kroppen til nye og bedre holdningsmønstre.

En fullspektret dyp behandling med alle verktøyene på bordet.

Bestill time